הכפר
לפני 173 שנים, קבוצה של חלוצים הגיעה אל יערות הערפילים והחליטו להקים את הכפר מרידיאן. הכפר נבנה בסמיכות למוקד אנרגיה שמשך לאורך השנים אנשים נוספים להגיע אליו. לאורך השנים התווספו עוד ועוד רובעים אל הכפר, כשהכפר הפך מגוון יותר וקיבל לעצמו אוכלוסיות שונות ומגוונות.
כיום, יש בכפר חמישה רובעים, שמחלקים את הכפר לאזורים שונים בעלי מוסכמות חברתיות, מנהגים ומסורות שונות, ויחד מהווים את הכפר מרידיאן.


מרידיאן העתיקה
הרובע הראשון הוא מרידיאן העתיקה, שמורכב מהמשפחות הראשונות של החלוצים שהגיעו אל הכפר. אנשי הרובע הזה מתאפיינים בפוליטיקה פנימית ענפה, כמו גם ויכוחי ירושה בלתי נגמרים. יש נטייה לאנשים מסוימים ברובע, להתנשא על תושבי הכפר החדשים, אשר לא הרוויחו את מורשתם באותה מידה. שחקנים המשחקים דמויות במרידיאן העתיקה יקושרו לעלילות ודמויות בעלות זיקה פוליטית ותחרותית, בין אם בתוך הרובע שלהם או מחוץ אליו.

משכן הרוחות
שמו של הרובע השני הוא משכן הרוחות, שבו שוכן המרכז הרוחני של מרידיאן. ברובע זה שוכנים רוב אנשי הדת של הכפר המתאפיינים באדיקותם, ובכך שהם מקדישים את רוב חייהם לתפילות, תיאולוגיה ולמידת המסורות. לאחרונה, החלה הגירה של אנשים מערים סמוכות, שהביאו איתם רוח חדשה אשר מאיימת לשנות את המסורת העתיקה, ואולי אפילו את הכפר כולו. שחקנים המשחקים דמויות במשכן הרוחות יקושרו לדמויות ועלילות דתיות , פילוסופיות ואתיות, עם דגש על ניגודיות מול מסורות שונות.



איליריה
רובע איליריה הוא הלב הפועם של הכפר.
רובע מגורים צפוף, צבעוני ומשפחתי, בו כולם לא רק מכירים את כולם, אלא גם מרגישים מחויבים לקחת חלק בחיים של השכנים, בין אם השכנים חושבים שזה עניינם ובין אם לא. האנשים ברובע הם אנשים עובדים, אבל החלק החשוב באמת הוא מה שעושים אחרי העבודה – החיים באיליריה מאופיינים בשמחת חיים, חגיגות משפחתיות, רכילות, שמועות, מריבות, ויכוחים, פיוסים רויי דמעות והרבה מאוד דרמה.

הסלאנט
על הרובע סלאנט ניתן להגיד בזהירות שהאדם הממוצע לא היה רוצה למצוא את עצמו בין הסמטאות בשעת לילה מאוחרת. אנשי הרובע ידועים כנעים בין פרחחים לנוכלים, בין מסתוריים למסוכנים. טבעו האמיתי של הרובע עובר מפה לאוזן, כאשר אנשי הרובע נעים על התפר ,מצד אחד להיות חלק מהכפר, לעמוד בחוקיו ומוסכמותיו, מצד שני לעשות כפי שירצו על מנת להרוויח, בין אם דרך שרלטנות, כוחנות ותחכום. שחקנים המשחקים דמויות בסלאנט יקושרו לדמויות ועלילות מסתוריות ובעל גוון מפוקפק



קצה השביל
קצה השביל הוא הרובע החדש ביותר, רובע שמשך אליו אמנים רבים. אנשי הרובע הם אנשים צבעוניים ומעניינים בעלי חיי לילה תוססים, שישמחו לשבת על כוס שיכר בפונדק לקשקש שעות על חייהם והשקפת עולמם. אומרים שהתרבות והפולקלור של הכפר נבנה מסיפורים ואומנות שיוצאים מהרובע הזה. שחקנים המשחקים דמויות בקצה השביל יקושרו לדמויות ועלילות שהם כפריות, יומיומיות ובעלות דגש על אווירה.

פסטיבל האבות
פעם בשנה, באירוע שנקרא פסטיבל האבות, באים אל הכפר אורחים מעניינים לזמן קצר מאוד. אורחים אלו הם רוחות האבות של הכפר שרוצים לדאוג לשמר את הכפר ולשמר את זכרונם. אין אלו רוחות של אנשים שנפטרו לאחרונה, אלא רוחות עתיקות של אלו שהיו ממקימי הכפר. בשנה שעברה, באופן חריג, הציעה כל רוח הצעה מיוחדת ואישית לכל אחד מתושבי הכפר – הצעות שהסעירו את הקהילה והובילו ללילות רבים של התלבטות. הרוחות העניקו לתושבים שנה שלמה לשקול את הצעותיהן, וכעת, עם שובן, רשאי כל תושב לקבל או לדחות את ההצעה שהוצעה לו – הצעה שתטיב עמו, אך גם תגבה מחיר מאורח חייו בכפר ומחייו האישיים.
המוסדות
בנוסף לרובעים ישנם מוסדות, המוסדות בלארפ נועדו בראש ובראשונה לשרת את חוויית השחקנים, הם יוצרים מרחב חברתי, עשיר בתוכן, שמאפשר לשחקנים להתחבר זה לזה, להעמיק את הדמויות שלהם ולפעול כחלק ממשהו גדול מהם. המוסדות מאכלסים שחקנים מרובעים שונים, ומעודדים אינטראקציות, שיתופי פעולה ולעיתים גם תחרות ידידותית. כל מוסד מציע עיסוקים ייחודיים, תפקידים להתקדם בהם, ובמה בה ניתן להציג הצלחות, רעיונות ויוזמות. ההצטרפות למוסד דורשת השקעה והתאמה, אך מביאה איתה גישה לעולם עשיר של משימות, עלילות ואנשים. בראש כל מוסד עומד מאסטר שתפקידו להוביל את החוויה, ליצור תוכן ולחבר את השחקנים לעלילה ולמשחק הרחב, מבלי לנהל אותם, אלא יחד איתם. המוסדות הם המקום שבו שחקנים יכולים לבלוט, ליצור חברויות ולחוות את הלארפ כקהילה חיה ונושמת.

גילדת היערנים
מוסד היערנים הוא הבית של מי שאוהבים את הטבע, את השטח, ואת העבודה עם הידיים והחושים. חברי המוסד עוסקים בציד, ליקוט וחקר היער ומנסים להבין מה עובר על הסביבה, להתמודד עם סכנות שצצות פתאום, ולגלות דברים חדשים שמסתתרים בין העצים. היערנים פועלים יחד, משתפים מידע, יוצאים למשימות בשטח ועוזרים לשמור על האיזון שבין האדם והיער. זה מוסד שמתאים למי שנהנים מהרפתקאות, סקרנות, ושיתופי פעולה עם שחקנים אחרים.

בית היוצר
בית היוצר הוא המקום לשחקנים שאוהבים ליצור עם הידיים, עם הלב, ועם הדמיון. זה מוסד לאומנים, בדרנים ואומני מלאכה, שממציאים, בונים, מציירים ומופיעים. יש כאן עמדות עבודה שבהן אפשר לתפור, לשזור, לפסל, לצייר ולהכין חפצים מכל מיני סוגים, לצד חלל לחזרות והופעות. שחקנים בבית היוצר משתפים פעולה, יוצרים יחד, ומביאים את הצבע והחיים אל תוך המשחק דרך מופעים, יצירות חזותיות, תכשיטים, מסכות ועוד. אם אתם נהנים לעבוד עם הידיים, להפעיל את היצירתיות ולתת לאחרים חוויה, בית היוצר הוא בדיוק המקום בשבילכם.

היכל הידע
היכל הידע הוא המקום לשחקנים שאוהבים לחקור, ללמוד, ולגלות איך הדברים עובדים באמת. זה מוסד של ידע, מחקר ודיוק שבו שחקנים עוסקים בהיסטוריה, רפואה ורוקחות. מי שיצטרף להיכל יוכל לפענח כתבים עתיקים, לטפל בחולים, לגלות תרופות חדשות, או לחקור חפצים מסתוריים מהעבר. שחקנים אחרים יגיעו אליכם כדי לקבל מידע, עזרה רפואית או ייעוץ ואתם תהיו אלה שיכולים לעזור. אם אתם אוהבים לחשוב, לפענח תעלומות, ולהיות אלה שמחזיקים את הידע שמניע את העולם, זה המקום בשבילכם.

מקדש הרוחות
מקדש הרוחות עוסק בענייני הדת משני הזרמים. הוא המוסד לשחקנים שאוהבים לדון בענייני הדת, הוא מקום מושבם של חכמי הדת שמבינים ויכולים לתת מהידע הדתי שלהם לאחרים. הוא המקום לתכנן טקסים דתיים ולהקריב קורבנות. המוסד אחראי על תחומי הדת בכפר, מספק שירותי דת כמו חתונות, קבורה והתייעצות דתית מול רוחות הכפר ומיישב סכסוכים דתיים.

מנהלת הכפר
מנהלת הכפר עוסקת בניהול היום־יום של הכפר, ממסעות פרסום ועד סחיבת ציוד, שליחויות וייצוג משפטי. אם אתם אוהבים לארגן, לתאם ולעזור לדברים לקרות, זה המקום בשבילכם. בנוסף, המוסד אחראי גם על העברת סדנאות, הרצאות וסיורים בנושאים משחקיים, כמו לחימה ויצירה, למבוגרים ולילדים. כל הפעילויות האלה משאירות את הכפר מתפקד ופעיל, ומחברות בין השחקנים לשגרת החיים בו.